Velkommen til Skare Byg koncernen Skare Byg | Seest Huse | Frydkjær Huse | Kærfort Huse | Kerne Vinduer | Boligprojekter & byggegrunde | Feriehusprojekter
  Arkitekttegnede huse - Frydkjaer.dk                      
5 gode råd ved byg af nyt arkitekttegnet hus
3 vigtige fordele ved nøglefærdige huse
Præfabrikerede huse: Færdigbyggede huse med sjæl
Byg nyt hus billigt

Byg nyt hus billigt

Moderne husbyggeri er et stort projekt, men med et arkitekttegnet kvalitetshus fra Frydkjær er I i gode hænder. Frydkjær Huse sørger for at bygge jeres hus billigt, men samtidig at hele forløbet foregår med fuldt styr på alle detaljer og intet er derfor overladt til tilfældighederne.

Alt er timet og tilrettelagt

Arbejdet med opførelsen af jeres nye hus starter på vores fabrik, hvor delelementerne til huset laves inden vi omdanner jeres grund til en byggeplads. Alt samles indendørs i optimale forhold for at sikre høj kvalitet og de bedste forhold for opførelsen af jeres nye hus.

Med et unikt byggesystem og løbende kvalitetskontrol gennem processen har vi hånd i hanke med alle aspekter, og I slipper dermed for skjulte fejl og overraskelser undervejs. Det vil sige, at I slipper for opfindsomme håndværkerløsninger, som af og til kan opstå i traditionelle byggeprocesser.

Tæthed og kvalitet sikrer lavenergihuse

Alle elementerne er helt og aldeles tætte og vi sørger naturligvis for installationsvæg og perfekt isolering, hvilket gør skimmelsvamp til ikke-eksisterende i Frydkjær huse.

Bygningen af jeres hus starter på vores fabrik, hvor vi sammensætter hele vægsider inklusive vinduer, døre, isolering m.v. Vi sammensætter så meget af huset, vi overhovedet kan hjemme på fabrikken. Det giver højeste kvalitet, bedste logistik og ikke mindst levering til den aftalte tid.

Selve samlingen af det såkaldte råhus foregår på et minimum af timer for på den måde at afskærme byggeprocessen i indendørs området mod fugt og deslige, hvilket som udgangspunkt betyder at jeres nye hus er bygget som et lavenergi BR 2015 hus. Det vil sige at huset er bygget efter gældende regler vedrørende isolering og tæthed.

Siden disse regler blev lavet, er der kommet yderligere krav BR2020. Mange tiltag for at opnå denne højeste klasse i lavenergi er allerede inkorporeret i vores husproduktion og vi kan derfor også tilbyde vores arkitekturer i lavenergi BR 2020.

Faglig kompetence + teknologi = moderne husbyggeri

Moderne husbyggeri er lig med brug af moderne teknologi kombineret med fagligt yderst kompetent håndværk, og I er dermed sikret den bedst tænkelige start i jeres nye hus. Frydkjær Huse er en del af Skare Byg A/S og kombinationen af disse giver mere end 40 års erfaring med opførelse af arkitekttegnede huse til typehus priser. Og du finder vores huse over alt i Danmark.

Vil du vide mere om lavenergi i huse, byggeprocessen osv. hos Skare Byg A/S så bestil vores katalog og læs mere.


Bestil katalog
 

 Frydkjær Huse® • Nordager 2 • Industri N2 • DK-6000 Kolding • Telefon: +45 75 52 69 11 • E-mail: info@skarebyg.dk